Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Müzik Kulübü tarafından "İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.İstiklal Marşı'mızı ezbere okurken bizlere duygulu anlar yaşatan öğrencilerimize,öğrencilerimize destek veren velilerimize ve etkinliği organize eden müzik kulübü öğretmenleri ve sosyal etkinlikler kuruluna teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinlikler ile  kutlandı. Etkinlikleri hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak ve bilinç geliştirmek amacıyla "deprem tatbıkatı" yapıldı.

Mrt

Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübünün düzenlediği "En Temiz Sınıf" projesinde, Şubat ayında 1-H ve 3-A sınıfları seçildi. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

SMA hastası olan Yiğit Aras TUNÇ  için başlatılan yardım kampanyasına okulumuz  öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katılım sağlamıştır. Toplanan yardımlar tutanak altına alınarak ilgili hesaba aktarılmıştır. Küçük yavrumuza acil şifalar diler bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.

Şbt

Türkiye akıl ve zeka oyunları okulumuz turnuvası 28 Şubat 2024 tarihinde yapıldı.Okulumuzu pentago turnuvasında okulumuzu temsil edecek öğrencilerimiz belirlendi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Kara Kuvvetleri Bando Komutanlığı tarafından okulumuzda bando konseri düzenlendi ve bando eşliğinde Bayrak Yöreni yapıldı.Bandonun icra ettiği birbirinden güzel marşlara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sn.Erhan PELİTOĞLU, Sn.Cengiz ERGÜL ile öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimiz çoşkuyla eşlik ettiler. Bu güzel konser ile öğrencilermize bayram havasını yaşatan Kara Kuvvetleri Bando Komutanlığına teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 20-21 ve 22 Şubat tarihlerinde 3. ve 4. sınıflar arasında Akıl ve Zeka Oyunları yarışması düzenlendi. mangala ve Q- Bitz turnuvaları yapılarak okulumuzu temsil edecek öğrenciler belli oldu.Yarışmaları düzenleyen Sevim öğretmenimizi ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz sağlık beslenme ve Ttemizlik Kulübünün "En Temiz Sınıf " projesinde ocak ayının en temiz sınıfları olarak 2/L ve 4/C sınıfları seçildiler. Sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz  bu ay "Yakından Uzağa" ilkesine bağlı kalınarak kültürel ögelerimiz başlığı altında  Ankara, Nevşehir, Rize ve Van illerinin ögelerini hikaye kitapları aracılığıyla etkinliklerle pekiştirerek uyguladı. Öğretmenlerimizi ve minik öğrencilerimizi kutluyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Atasözleri ve Deyimler" kapsamında okulumuzda sergi düzenlendi. Etkinliklere okulumuz ikinci , üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz katıldı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Yenimahalle Gençlik ve Spor Müdürlüğünden çocuklarımıza sokak oyunlarını tanıtmak ve fiziksel aktivite yaptırmak amacıyla gelen ekip ile birlikte keyfili vakit geçiren öğrencilerimiz aldıkları hediyeler ile çok mutlu oldular. Yenimahalle Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ilk dönemi karne töreni ile tamamlandı. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Ülkemizde yetişen ve yapılan ürünlerin kullanımını arttırmak amacıyla her yıl yerli malı ve tutum haftası olarak kutlanan etkinlikte okulumuzda yerli üretimlere dikkat çekildi, tüm okulda aynı gün meyve günü yapıldı, kulüp öğretmenleri tarafından yerli malına dikkat çekilmek amacıyla etkinler yapıldı,pano düzenlendi. 2/F sınıfı tarafından ülkemizin kültür zenginliği ve geçmişten günümüze aktarılan değerleri tanıtıldı. Geleceğe yön veren yerli ve milli teknolojik üretimler gururla sergilendi.Yerli ve milli üretimin öneminden görsellerle bahsedildi. Milli bilinç geliştirildi.

Ara

Okulum Temiz projesi kapsamında öğrencilerde temizlik konusunda dikkat çekmek ve temizlik alışkanlığını kazandırmak için düzenlenen ayın temiz sınıfı çalışması kapsamında ekim ayının en temiz sınıfı seçilen A blok 3/C sınıfı ve B blok 1/H sınıfı sınıf başkanları, düzenlenen törenle kasım ayının en temiz sınıfı seçilen Ablok 4/E, B blok 2/B sınıf başkanlarına belgelerini teslim ettiler. Sınıflarını ay boyu temiz tutan öğrencilerimize teşekkür ederiz.