Ara

Okulumuzda, SMA hastası Umay Fatma Türköz'un tedavi masrafları için yardım kampanyası düzenlendi. Velilerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla 48.600 TL toplanarak valilik onaylı hesaba gönderildi. Tüm öğrenci veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulum Farkında projesi kapsamında ailelerinin çocukları ile olan iletişimlerinin daha sağlıklı olması amacıyla aynı zamanda velimizde olan yaşam koçu Dr. Erkan Demir tarafından "Duygu Yönetimi" semineri verilmiştir. İki gün süren eğitime yoğun ilgi gösteren veliler çocuklarda kendilerini ifade etme, duygularını anlama, benlik algısı ve tutumu, özgüven geliştirme gibi konularda bilgi sahibi oldular. Sayın Dr Erkan Demir'e etkili sunumu için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Değerler Eğitimi Kulübü , ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım , Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi  kapsamında Mevlana Haftasını kutladı. Mevlana'nın 7 Öğüdü görseller kullanılarak çocuklara açıklandı. Sınıflar gezilerek manevi değerlerimiz  farkındalığı oluşturuldu. Semazen hakkında bilgi verildi. Sevgi dilinin önemli olduğu anlatıldı. Mevlana Haftası panosu düzenlendi.

Ara

Anasınıfı D şubesinin Türk Kızılay'ının çalışma alanları ve kan bağışının önemi konusunda farkındalık yaratmak için yaptığı etkinlikte kan veren vatandaşlara çocuklar kendi yaptıkları turşulardan ikram ettiler. öğrenciler yardım kolisi toplayarak görevlilere teslim ettiler.

Ara

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen "Türk Kızılayı Kan Bağışı Okulumda Kan'panya Var" etkinliği kapsamında kan bağışı yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kanpanyasında, öğrencilerimize Türk Kızılay'ının faaliyetleri konusunda bilinçlendirme çalışması yapıldı, çorba ikramı yapıldı. Kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza pilav turşu ayran ikramı anasınıfı öğrencilerimiz tarafından yapıldı.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda yapılan kutlamada öğrencilerimiz öğretmenleri için hazırladıkları programı sundular. Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında okulumuz öğretmenleri kendi isimlerini başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün resmedildiği panoya yazarak etkinlik yapmışlardır. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.

Kas

Şehit Harun Parlak İlkokulu 2. sınıf öğretmen ve öğrencileri, velileri ile birlikte Anıtkabir gezisi düzenledi.

Kas

20 Kasım Çocuk Hakları Günü'nde, dünyanın dört bir yanındaki çocukların haklarına dikkat çekiyor ve 3/F sınıfı öğrencileri olarak  günüzü kutluyoruz. Sizler, büyük hayalleri olan, merakla dolu ve yaratıcı bireylersiniz. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için sizlere güveniyoruz. Sizler, geleceğimizin şekillendiricilerisiniz.

Kas

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümü dolayısıyla okulumuzda düzenlenen törende orotoryo, Atatürk'ün sevdiği şarkılar,melodika, fikirler ölmez gösterisi düzenlendi. Vatandaşların da ilgi gösterdiği anma töreninde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı  öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları panolar ile kutlandı.100. Yıl coşkusu panolarımıza da yansıdı.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet'imizin 100. Yılıını 'ını tüm öğrenci öğretmen ve veliler ile coşkuyla kutlandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği törenimizi hazırlamada emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize bu coşkulu kutlama töreni için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bütün okul birimlerinin katıldığı tatbikatta öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde güvenli bir şekilde binaları boşalttılar. Öğrencilerimiz , öğretmenleri ile okul bahçesinde güvenli alanda toplandılar.Tatbikat sonunda öğrencilerimize acil durum sunumu yapıldı.

Ekm

13 Ekim 1923'te  kabul edilen kanun ile yeni Türk devletinin başkenti Ankara olarak kabul edilmiştir. Bugün Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılını kutladık. Nice 100 yıllara...