Şehit Harun Parlak İlkokulu

Adres
Demetevler Mahallesi Şehit Serkan Ciddioğlu caddesi Eski 380.cadde No10 10/A Yenimahalle Ankara
Vizyon
Dünü bilen, bugünü yaşayan, yarını gören ve gökkuşağının tüm renklerini barındıran bir okul olmak.
Misyon
Bilgi çağını yansıtan, çağdaş, özgür düşünüp, düşüncesini ifade edebilen ve yaşama geçiren bireylere öncülük eden bir eğitim modelini gerçekleştirmektir. Araştırmacı, kendini gerçekleştiren, öğrenmeyi yaşam tarzı haline getiren, özgün ve özgür bireyler yetiştirmektir. Sürekli değişen toplum ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir anlayışla üretken, katılımcı ve paylaşımcı sevgi eksenli, öğrenci odaklı ve toplum için anlamlı bir eğitim hizmeti sunmaktır.
Başarılar
Balkan Taekwondo Sampiyonası - BİRİNCİLİK - 2009-2010 Türkiye Yüzme Sampiyonası - ÜÇÜNCÜLÜK - 2010-2011 Türkiye Taekwondo Sampiyonası - BİRİNCİLİK - 2011-2012
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
Kalorifer - Doğalgaz
Ulaşım
Metro, şehir içi dolmuş ve otobüs ile okulumuza ulaşılabilir.Metro ile gelmek isteyenler Hastane Metro durağında inerek okulumuza ulaşabilir.
Demetevler Mah. 380. cadde No:10 10/A YENİMAHALLE / ANKARA
İl ve ilçe merkezinde
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ Projesi- Gönülden gönüle göçmen kuşlar projesi ile yabancı uyruklu öğrencilerin uyumu ana amacıyla Erasmus+ ekibi 2023 mayıs ayında İtalya ziyareti gerçekleştirmiştir. eTwinning projeleri yürüten okulumuz 2023 yılında eTwinning okulu olmuştur.