Etiket Sonuçları: turnuva

Nis

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun katkılarıyla 05.04.2024 tarihinde  Demet Sezen Kız Anadolu imam Hatip Lisesinde gerçekleşen Akıl ve Zeka Oyunları Yenimahalle İlçe Turnuvasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz "Q Bitz, Küre ve Equilibrio " oyunlarında ilçe birincisi, "Mangala ve Pentago" oyunlarında ilçe üçüncüsü olmuşlardır.Yarışmalara katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları kapsamında  15-16 Mart tarihlerinde okulumuzda  Equliibrio ve Küre oyunları turnuvaları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimize ve turnuvaya emek veren öğretmenimize teşekkür ederiz. İlçemizde  5 Nisan Cuma günü yapılacak turnuvada   tüm kategorilerde okulumuzu temsil edecek öğrencilerimize başarılar dileriz.